Vermoeid of verouderd gezicht

Steeds vaker horen wij in de spreekkamer: “Dokter, er wordt vaak gevraagd of ik moe ben.” of “Dokter, ik zie er ouder uit dan dat ik ben.”

Hoe komt dat? Het is heel gebruikelijk. Bij iedereen tonen de jaren op een andere manier. De één krijgt sneller rimpeltjes, een ander een dunne huid en verliest de huid aan elastisciteit (waardoor alles wat naar beneden zakt) en een derde krijgt last van pigmentvlekken.

Daardoor kun je er vermoeid, ouder, of harder uitzien dan jezelf en je omgeving gewend was.
Bekijkt u goed onderstaande behandelindicaties. Er staat op de website veel informatie over de juiste behandeling voor u. Weet u niet precies welke behandelmethode voor u is geschikt? Maak dan telefonisch of online een vrijblijvende afspraak.

Rimpeltjes

Indien u last heeft van oppervlakkige rimpeltjes, kan u met een fractional laserbehandeling geholpen zijn. Deze laser vernieuwd uw bovenste huidlaag, en stimuleert collageen vorming. De behandeling is nagenoeg pijnloos en de herstelperiode is minimaal. Wanneer het volume in de huid afneemt, kunnen ook craquelee lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Middels injectable fillers zoals hyaluronzuur is het afgenomen volume zeer genuanceerd te herstellen. Een volle huid staat gezond en vitaal!

Oplossing:

 

Vermoeid uiterlijk

Wanneer u er vermoeid uitziet, komt dat vaak van het gebied rond de ogen. De wenkbrauwen zijn wat gezakt aan de zijkant, de huid van de boven oogleden hangt; wellicht dat een boven ooglidcorrectie uw oplossing is.

Oplossing:

 

Wallen onder de ogen

Gedurende de hele dag wallen onder de ogen en een huidsurplus.

Oplossing:

 

Donkere kringen onder de ogen

Oplossing:

 

Laagstaande wenkbrauwen

Oplossing:

 

Fronsrimpel / voorhoofdsrimpels / kraaienpootjes

Oplossing:

 

Verslapte, dunne huid

Oplossing:

 

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.