Hangende mondhoeken

Wat zijn hangende mondhoeken?

Doordat de huid met de jaren naast collageen ook elastine verliest, gaat de huid verticaal (met de zwaartekracht) wat hangen. Er komt huidoverschot. In het midden van uw mond, onder uw neus, heeft u niet veel huid om uit te zakken. De mondhoeken daarentegen “profiteren” van de huid op de wangen en jukbeenderen, en zullen dus veel sneller gaan hangen. Hierdoor ontstaat een chagrijnige, negatieve of verdrietige gezichtsuitdrukking. Hangende mondhoeken worden vaak storend gevonden.

Behandeling van hangende mondhoeken

De mondhoeken behandelen we met injectable fillers, of met lipofilling. Het is een dankbaar behandelgebied. Er is erg effectief te behandelen. Met relatief weinig product, kan er optimaal resultaat worden behaald. De eigenlijke behandeling  met fillers bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats, in de goede huidlaag en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht.

Voorbeeld van een resultaat

Hangende mondhoeken met fillers, radiesse in kin, voor en na foto hangende mondhoeken

Resultaat van de behandeling

Na de behandeling zal het geschetste verwachtingspatroon behaald zijn. Het verwachtingspatroon is afhankelijk van uw wens, uw anatomie en de gekozen behandelmethode. Verslapte huid en afgenomen volume zal zijn herstelt. Hoelang het effect van je behandeling aan zal houden hangt af van de gebruikte filler, maar je mag 12 tot 18 maanden op een natuurlijke, frisse en jeugdige gezichtsuitdrukking rekenen.

Kliniek Vrijdag

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in Botox, fillers en huidverbeterende behandelingen. Wij geloven niet in snel en goedkoop. We zijn benieuwd naar uw wens en verwachting. Onze ervaren cosmetisch arts zal u uitgebreid advies geven. Het kan zelfs zijn dat ze adviseert niet tot een behandeling over te gaan. Wanneer de arts vindt dat het niet nodig is, bijvoorbeeld. Of wanneer er niet aan de verwachting kan worden voldaan.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek?

Het consult heeft u altijd met de cosmetisch arts, niet met een consulente. Dit biedt vertrouwen en zekerheid.

Maak een afpraak

agenda

Waarom Kliniek Vrijdag?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren cosmetisch artsen
Effectief, veilig en natuurlijk resultaat
Scherpe tarieven
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling