Jukbeenderen

Jukbeenderen

Volumineuze jukbeenderen zijn een teken van jeugdigheid. De meeste beroemde modellen hebben een aantal dingen gemeen; ze zijn min of meer symmetrisch, ze hebben volle lippen en ze hebben volumineuze jukbenen. Nagenoeg alle vrouwelijke televisie persoonlijkheden hebben volumineuze jukbeenderen. Bij de meesten denkt u slechts; “Die ziet er goed uit!” Vaak worden de wallen er sterk mee verminderd. Wallen ontstaan doordat vet verticaal wegzakt. Wanneer er iets aan volume wordt gecorrigeerd is het verschil enorm positief en natuurlijk.

Neuslippen plooi naso labial plooi, filler behandeling neuslippenplooi inejctables, jukbeenderen fillers

Voor en na foto van een behandeling van de jukbeenderen, waardoor de wallen zijn verminderd, en de neusplooi (verticale lijn naast de neus).

Behandelmethode jukbeenderen

Jukbeenderen kun je volumineus doen lijken met behulp van fillers. Een filler wordt zeer secuur met een dunne naald in de huid verdeeld. Zo kan een nauwkeurig en symmetrisch resultaat worden bereikt. De filler is een afbreekbare gel. Deze gel lost tussen de 9 en 18 maanden op, afhankelijk van het gekozen product. De zachte gel kan de contour van het gezicht verfraaien, zonder dat het opvalt.

Het resultaat is een fitte uitstraling, passend bij uw gezicht en ambitie!
Lees hier meer informatie over fillers.

Resultaat jukbeenderen met fillers

De cosmetisch arts maakt op basis van uw gezicht en wens in overleg met u een behandelplan. Het resultaat is afhankelijk van uw wens, uw anatomie en de gekozen behandelmethode. Verslapte huid en afgenomen volume zal zijn herstelt. U heeft weer een jeugdiger aangezicht!

Onze cosmetisch artsen geven vrijblijvend behandeladvies. U kunt online een afspraak plannen wanneer het u uitkomt:

Maak een afspraak

 

agenda

Waarom Kliniek Vrijdag?

Gespecialiseerde kliniek
Onafhankelijk advies passend bij uw diagnose
Plastisch Chirurg, Cosmetisch Arts en Huidtherapeut werken samen
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder:
Botox behandeling
Behandeling van de lippen
Fractional laser behandeling