Wallen onder de ogen

Wallen of donkere kringen onder uw ogen?

Donkere kringen onder de ogen geven zelfs uitgeslapen en fitte mensen een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen zich daaraan. Kliniek Vrijdag heeft verschillende behandelingen om wallen onder ogen te behandelen.

Wat zijn wallen onder de ogen?

In de volksmond worden wallen of donkere kringen vaak door elkaar heen gehaald.

Donkere kringen zijn vaak genetisch bepaald, en kunnen ontstaan door een slaap tekort of door een te dunne huid onder ogen. Aan eventueel slaap tekort kunnen wij niks voor u betekenen, indien u een dunne huid heeft wellicht wel.

Het onder de ogen behandelen met fillers is niet eenvoudig. Onze cosmetisch artsen houden rekening met de anatomie (bot structuur), schaduw werking en capaciteit van de huid. Je ogen zijn je visitekaartje, het moet 100% in orde zijn!

Gelukkig is het ook een van de meest dankbare behandelingen. Clienten zijn blij en opgelucht wanneer het resultaat naar verwachting is, een fitte uitstraling en mooi resultaat is het doel!

Wallen onder de ogen Wallen kunnen ook ontstaan door ophoping van vocht of vet. Vocht toont zich door te komen en gaan. Wanneer er sprak is van een vetoverschot in de onder oogleden kan eventueel een onder ooglidcorrectie uitkomst bieden. Dit wordt door onze collega’s van VandenBroecke Kliniek uitgevoerd.

Plasmage behandeling Wanneer er sprake is van verslapte huid of rimpels onder de ogen / wallen onder de ogen, dan is de nieuwste innovatie Plasmage een uitkomst. Met deze innovatieve techniek kun je optimaal de huid verstrakken, zonder operatie! Lees verder over Plasmage behandeling van Wallen onder de ogen.

Foto van wallen onder de ogen

Wallen behandeld voor en na resultaat. Fillers in wallen foto, wallen onder de ogen

Wanneer de huid dun is kan het stromende bloed door de huid heen te zien zijn, dat geeft de donkere kleur. De enige optie is de huid iets te verdikken. Dit doen onze cosmetisch artsen met fillers. Dit is een zeer precieze behandeling waarin veel ervaring een vereiste is.

U kunt via onderstaande button de beschikbare spreekuren van onze specialisten bekijken. Zij kunnen u adviseren wat voor u de beste behandeling zal zijn.

U kunt online via onderstaande button een afspraak maken wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Wallen behandeling

Wanneer u last heeft van ingevallen jukbeenderen of traangoot (gebied direct onder de ogen) of indien er sprake is van donkere kringen door bijvoorbeeld schaduw, dan is dat goed te behandelen met fillers.

Een vrijblijvend consult geeft uitsluitsel over de beste behandelmethode voor u. Het kan ook zijn dat onze cosmetisch arts u een behandeling afraadt. De arts zal duidelijk uitleggen waarom u het advies krijgt.

U kunt via 088-0042701 een afspraak maken, of online:

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Behandeling van lippen
Fractional laser behandeling